Illustrasjon av folkmengde som ønsker Oslonøkkel

Booking på vegne av andre

I noen tilfeller kan det være behov for å gjøre bookinger på vegne av innbyggere som har utfordringer med å bruke digitale løsninger. Det kan også være interne arrangementer eller gjøremål som gjør at lokalet må stenges for bookinger.

Vi har nå laget en mulighet for at administratorer kan legge inn bookinger, interne arrangementer eller blokkerte tidsrom direkte i administrasjonsløsningen: Knappen "Opprett booking" tar deg videre til valg av rom, dato og tid, og deretter til skjemaløsningen.
 
Skjermdump av booking for andre
GRØNN KNAPP: Opprett booking eller gjør tidsrom utilgjengelig for bookinger fra den grønne knappen.

Dersom du booker på vegne av innbygger, må du fylle inn informasjon om aktivitet og målgruppe, på samme måte som innbygger vanligvis gjør selv.

Skjermbilde av booking for andre der du velger hva du skal
VALG: Etter å ha valgt dato/tid i kalender, får du tre valg: - booke på vegne av andre, booke intern aktivitet, eller gjøre tidsrom utilgjenglige for bookinger. Avhengig av dette valget, blir man tatt videre til ulike skjemaer.
  • Om forfatteren
    Hilde Bakkeli

    Produktområdeleder Åpen by

    Hilde Bakkeli er produktområdeleder for området Åpen by i Oslo Origo. Åpen by arbeider med digitale produkter for oversikt og tilgang til kommunale lokaler for å sikre at innbyggere og frivillige har steder å være for å gjennomføre aktiviteter og skape levende nærmiljøer. Hun har ansvaret for produktene bookingløsning og Oslonøkkelen, og at disse utvikles basert på brukernes behov og tas i bruk av virksomhetene i Oslo kommune.

    hilde